Retkeily- ja vaelluskurssi

— Retkeily- ja vaelluskurssi 1.-2.6.2024 —

Savitaipale

*Kurssi täynnä*

Herään porokellon kalkatukseen nukuttuani melkein 10 tuntia putkeen. Kirpeä aamu puraisee nenänpäätä noustessani lämpimästä makuupussista. Teltan ovelta avautuu loputon tunturipaljakka kauas horisonttiin, kunnes taivas kohtaa lumipeitteiset vuoret naapurimaan puolella. Keitän kahvit ja kömmin vielä takaisin lämmittelemään. Ei ole kiire minnekään.  

Päiväretkiltä vaeltajaksi?

Lähde mukaan käytännönläheiselle retkeily- ja vaelluskurssille Kuolimo-järven maisemiin!

Kurssilla vaelletaan kahden päivän aikana yhteensä noin 16 km matka ja leiriydytään maastossa. Osallistujat kantavat omat varusteensa sekä kokkaavat omat ruokansa retkikeittimillä. Retken aikana saat kattavasti oppia muun muassa seuraavista aiheista:

  • Varusteet ja niiden valinta

  • Retkikeitinten käyttö, ruoka- ja vesihuolto

  • Pukeutuminen

  • Retkietiketti ja vastuullinen retkeily

  • Turvallisuus

  • Liikkuminen maastossa kartan avulla

  • Mukavuus :)

Tämän kurssin jälkeen osaat varustautua oikein, toimia turvallisesti ja vastuullisesti luonnossa ja toteuttaa unelmasi vaellusharrastuksen aloittamisesta, itsenäisesti tai porukassa!

Et tarvitse mitään aiempia tietoja tai taitoja osallistuaksesi, normaali liikuntakyky riittää. 

Kurssin hinta on 99 € ja se maksetaan jälkikäteen laskulla. Tämän kurssin voi maksaa myös ePassi/Smartum-liikuntaeduilla!

Kurssin hintaan sisältyy opastus sekä teltta, retkikeitin ja polttoaine (jaetaan telttaparin kanssa / yksiöitä saatavilla). Voit osallistua myös omilla varusteilla. Tarvitset oman makuupussin ja -alustan, rinkan/ison repun, säänmukaiset vaatteet sekä ruoat. Saat tarkat ohjeet sekä ohjelman ennen kurssia. 

Ilmoittaudu 10.5.2024 mennessä TÄÄLLÄ.

Kurssin osallistujamäärä on 3 - 10 henkilöä. Kurssi järjestetään, mikäli minimiosallistujamäärä täyttyy. Ilmoittautuminen on sitova, mahdollisen peruutuksen yhteydessä sovellamme seuraavia peruutusehtoja:

- Peruutus on mahdollista 10.5.2024 mennessä

- 10.5.2024 jälkeen tulleesta peruutuksesta veloitetaan puolet kurssin hinnasta. 

Osallistuminen on mahdollista siirtää toiselle henkilölle. Mikäli tapahtuma perutaan järjestäjän toimesta, ei ilmoittautuneilta veloiteta mitään. Huom! Peruutusehdot koskevat myös sairastapauksia!
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita